zon grafisch ontwerp en webdesign

Kies uw projecttype

webdesign drukwerk logo huisstijlen

portfolio zon grafisch ontwerp

Portfolio


portfolio zon grafisch ontwerp

Vraag een offerte aan

Website realisatie Van de Vreede Bedrijfskleding

Voor Van de Vreede Bedrijfskleding een groothandel in kleding uit Krabbendijke verkreeg Zon Grafisch Ontwerp de opdracht een complete website te realiseren. Deze website is voorzien van een CMS en een productencatalogus waarin de producten overzichtelijk worden gepresenteerd. De stijl van de website is strak, helder en overzichtelijk. Dit sluit prima aan bij de doelgroep no-nonsense particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar kwalitatief goede werkkleding.

Website: www.vandevreedebedrijfskleding.nl

Website redesign AanStrand.nl

AanStrand.nl verhuurt leuke en mooie appartementen en huizen in de omgeving van Egmond. Voor dit bedrijf realiseerde Zon Grafisch Ontwerp al jaren eerder het logo en de website. De website is inmiddels zo succesvol dat deze aan een update toe was. Zon Grafisch Ontwerp heeft hiervoor het redesign van de website verzorgd. Bijgevoegd vind u het huidige ontwerp. Het nieuwe ontwerp houden we nog even geheim totdat de website live staat. I.o.v. KWD Design.

Website ontwerp onafhankelijk Herbalife distributeur

Zon Grafisch Ontwerp verkreeg de opdracht de webshop van een Herbalife distributeur vorm te geven. De doelgroep van de webshop zijn vrouwen in alle leeftijden. Sommige van deze klanten hebben weinig tot geen ervaring met webwinkelen. De webshop is qua structuur daarom transparant en overzichtelijk. Bestellen gaat super eenvoudig. En de look & feel zijn laagdrempelig en verfrissend.

Website ontwerp Pentas Moulding

Website ontwerp bakkerij Echte Bakker Hirdes

Voor de Echte Bakker Hirdes uit Krabbendijke heeft Zon Grafisch Ontwerp het website ontwerp verzorgd. De website is opgezet volgens de richtlijnen van de Echte Bakker. Het ontwerp geeft de bezoekers door het gebruik van de sfeervolle foto's een warm gevoel.

Website ontwerp Van De Kolk Wonen

Zon heeft voor de website van Van Der Kolk Wonen het ontwerp verzorgd. Het ontwerp is smaakvol en passend bij de sfeer van het bedrijf.

Website ontwerp Little Nordic

Ontwerp voor de website van Little Nordic. Webshop in exclusieve kinderkleding uit noorwegen.

Website ontwerp Little Nordic

Ontwerp voor de website van Little Nordic. Webshop in exclusieve kinderkleding uit noorwegen.

Webshop Ikbenzomooi.nl

Samen met een vennoot exploiteert Zon Grafisch Ontwerp de nieuwe en succesvolle webshop Ikbenzomooi.nl. Een nieuwe webshop met mooie, handige en verrassende producten voor baby's, kinderen en mama's. Het assortiment bestaat uit: baby- en kinderkleding, (kraam)cadeaus, accessoires, speelgoed, verzorgingsproducten voor baby en kind, schoentjes & slofjes en producten voor mama's van de volgende merken Bampidano, Brams Paris, Disney Baby, Bobux, Baby Art (gipsproducten), Avent, Kaloo, Babymoov, Bebe-jou, Boon, Bright Starts, Noukies, Skip Hop, Trumpette, Babiage, Baby Einstein enz.


Bezoek de website http://www.ikbenzomooi-baby-kinderen-kleding.nl/.

Website ontwerp Welkom in Canada

Prachtig ontwerp voor de website van Welkom in Canada.

Website ontwerp Cees Baan

Zon Grafisch Ontwerp verkreeg de opdracht een website te ontwerpen voor Cees Baan. Als freelancer schrijft Cees Baan bijna dertig jaar lang interviews, columns en reportages voor o.a. Viva, Margriet, Nouveau en de NCRV. Een ernstige ziekte, darmkanker, zorgt ervoor dat hij na 1998 ‘andere reizen’ moet maken. Ervaringen op de grens van leven en dood veranderen (‘verdiepen’) zijn leef- en schrijfstijl. Sinds 2002 begeleidt hij mensen bij het schrijven van een levensverhaal. En bij de invulling van een rouwplechtigheid. Een website voor deze doelgroep vereist een sobere, ingetogen en passende stijl. Zonder hierbij te zwaar over te komen. Er is immers al genoeg verdriet. Het uiteindelijke resultaat van het ontwerp sluit hierbij prima aan en de klant is er bijzonder tevreden over.

Bekijk de website van Cees Baan.

Website ontwerp TMV motorcycle parts

Website ontwerp voor TMV motorcycle parts.

Website Ontwerp Isfordonk Olst

Ontwerp voor een bedrijfswageninrichter uit Noord en Oost Nederland. Bij dit bedrijf kunt u terecht voor een complete mobiele werkplaats tot een rijdend magazijn. Zon verkreeg de opdracht voor dit bedrijf een strakke, cleane website te ontwikkelen waarin de producten goed tot zijn recht komen. De website is geheel uitgevoerd in wit, grijs en de accentkleur blauw. In het ontwerp zijn ter ondersteuning van het ontwerp representatieve foto's verwerkt. 

Website ontwerp Triple-7

Zon verkreeg de opdracht voor een startend bedrijf, genaamd Triple-7, de huisstijl te verzorgen. Triple-7 is een bedrijf dat trainingen verzorgt in communicatie. Ze leveren kwaliteit, en zorgen ervoor dat er verandering plaatst vindt bij de deelnemers van de trainingen. Dit idee is gevisualiseerd in een druppel die in het water valt en hierdoor een golfbeweging veroorzaakt. Daarbij zijn er meerdere druppels verwerkt zodat er een doorgaand titratie proces ontstaat. Het logo, visitekaartje, briefpapier en website ontwerp zijn inmiddels volledig afgerond.

Website ontwerp Ehzerworld hotel

Zon heeft het website ontwerp verzorgd voor een charmant en gastvrij hotel uit Almen. Ontspanning en inspanning gaan hier hand in hand. In de buitenlucht tot je zelf komen en genieten van welverdiende rust. Dit concept is op een rustieke wijze in het ontwerp verwerkt. Het nieuwe ontwerp adement bijna de boslucht uit, zodra je de website bezoekt waan je, jezelf al in het mooie landgoed.

Website: klik hier

Website ontwerp Het Lingehuys

Zon verzorgde voor een sjieke woonwinkel, met een uniek concept, de vormgeving van de website. De smaak van wonen: dit is de sfeer die dit bedrijf uitademt. Het ontwerp is uitgevoerd in stijlvolle zwart-grijs met brocante details. Het geheel is ook weer opgeleverd in correcte html en css volgens de WC3 standaarden. I.o.v. Internet Projects.

Website ontwerp Delicious Cuisine

Zon verkeeg, van een bestaande klant, de opdracht om een culinaire website van een mooi jasje te voorzien. De webshop zal exclusieve producten gaan verkopen in een hogere prijsklasse. Het ontwerp is hierop afgestemd en heeft een heldere en duidelijke lay-out. Zodat in een opslag duidelijk is hoe het bestellen op de website in zijn werk gaat.

Website ontwerp Royal Pride tomaten

Zon verkreeg de opdracht een website ontwerp te verzorgen voor een moderne tomatenkwekerij. Het ontwerp is open, modern en helder met aandacht voor mooie sfeerfoto's. Daarnaast is er voldoende ruimte voor tekst en afbeeldingen. De kleuren zijn gebaseerd op de bestaande huisstijl. (i.o.v. Sur5all)

Website:ga naar de website

Website ontwerp Instruments Online

Website ontwerp webdesign & development bureau

Voor een webdesign & development bureau heeft Zon het ontwerp van de website verzorgd. Dit bedrijf is groot geworden door klein te blijven. Op regelmatige basis verzorgt Zon projecten voor dit bedrijf. Zo ook de look & feel van de eigen website van dit bedrijf. De stijl is helder, zakelijk, open, modern en sluit perfect aan bij de visie binnen het bedrijf. Het ontwerp is opgeleverd in html & css volgens de WC3 standaarden.

Website: ga naar de website.

Website ontwerp en realisatie De Oesterspecialist

Zon verkreeg de opdracht voor De Oesterspecialist een website te ontwikkelen. Met de oesters van De Oesterspecialist krijgt iedere party de bijzondere allure van
die exquise Zeeuwse smaaktraditie. Deze sfeer is ook verwerkt in het ontwerp van de website. Er zijn verschillende ondersteunende foto's gebruikt die de website een geheel eigen uitstraling geeft.

Website:www.deoesterspecialist.nl

Website ontwerp en realisatie Letterluck

Zon verkreeg van Letterluck Tekstproducties de opdracht om de gehele website te vernieuwen. De ontwerpfase en de technische realisatie is inmiddels geheel naar volle tevredenheid van de klant afgerond. De website is voorzien van het ZON CMS met de volgende modules:

 • Roulerende fotomodule
 • Nieuwsmodule
 • Portfoliomodule
 • Klantenreacties module (roulerend)

Daarnaast wordt de website afgenomen in combinatie met het Zon service- & onderhoudscontract dit zorgt ervoor dat de website qua techniek up-to-date blijft. Letterluck ontvangt daarnaast uiteraard snelle en persoonlijke service bij vragen of problemen.

Website: ga naar de website

Website ontwerp Tsjechië gids

Zon verkeeg de opdracht voor een speciale website over het prachtige Tsjechië het ontwerp te realiseren. De stijl van de website is vrolijk, speels en geeft een ontspannen vakantiegevoel.

Website:surf naar de website

Website ontwerp en realisatie Salon La Ligne

Salon La Ligne is een schoonheidssalon in het Zeeuwse Goes. Door deze salon zijn we gevraagd een logo, website, visitekaartje en brochure met prijslijst te ontwikkelen. De strakke vormgeving met een speels tintje is doorgevoerd in alle grafische uitingen van deze Salon. De website kan door de klant zelf eenvoudig onderhouden worden door middel van een CMS. Hiermee kan ook eenvoudig een aanbieding op de website geplaatst worden. Kortom een compleet project met een mooi en stijlvol eindresultaat

Website ontwerp Schoolmakkers.be

Zon verkreeg de opdracht, voor een website die klasgenoten weer bij elkaar in contact brengt, het ontwerp te verzorgen. Een leuke en uitgebreide opdracht waarbij alle pagina's tot in de puntjes uitgewerkt zijn. De stijl is vrolijk, aansprekend en geschikt voor een brede doelgroep. De headers zijn variërend en afgestemd op scholieren, jongeren en ouderen. De bezoekers kunnen zelf  hun favoriete header uitkiezen. Het geheel is overzichtelijk en bevat vele functionaliteiten.

Website ontwerp portal Allesvindtuhier.nl

Zon verkreeg de opdracht om een bestaande website te restylen. Vindtuhier.nl is een webportal voor bedrijven. De bedrijven zijn onderverdeeld in categoriën waar eenvoudig door te navigeren is. Om de website een nieuwe boost te geven is er voor gekozen deze compleet te restylen. Een leuke opdracht die Zon dan ook met veel plezier heeft uitgewerkt. De website is voorzien van een nieuw & sprankelend jasje. Daarnaast zijn er voor alle 256 categoriën bijpassende foto's aangeleverd.

Website:ga naar de website

Website ontwerp Tickets2buy.nl

Zon Grafisch Ontwerp verkeeg de opdracht voor een nieuwe onderneming die online tickets verkoopt een logo en website ontwerp te ontwikkelen. Het logo is uitgevoerd in de frisse kleurencombinatie blauw & groen. In het logo is een gestileerd ticket verwerkt in combinatie met een strak en speels font. Dit geeft een aansprekend, open logo dat in één opslag duidelijk is en daarnaast inzetbaar is voor vele grafische uitingen. Naast het logo is er in dezelfde stijl ook bovenstaand website ontwerp gerealiseerd.

Website:ga naar de website

Website ontwerp Ticketforsale.nl

Ticket website is specialist op het gebied van tickets in Nederland. Zon verkreeg de opdracht voor dit bedrijf een nieuwe huisstijl te ontwikkelen. Er is een nieuw en stoer logo ontwikkeld wat goed aansluit bij de sfeer van het bedrijf. De website is in dezelfde stijl uitgewerkt.

Website ontwerp en realisatie De Jonge & Knulst vermogensadvies

De Jonge & Knulst Vermogensadvies is een onafhankelijk vermogensadvieskantoor. Zon verkreeg de opdracht voor dit pas opgestarte bedrijf een nieuwe website te ontwikkelen. Een huisstijl in de vorm van een logo, visitekaartje, briefpapier en brochure was al gerealiseerd en beschikbaar. De vormgeving van de website sluit hier goed op aan. Er is gebruik gemaakt van sfeervolle foto's die per pagina afgewisseld worden. Dit geeft de website een professioneel en stijlvol uiterlijk passend bij De Jonge & Knulst Vermogensadvies.

Website:bekijk de website

Website ontwerp OMCT verhuur België

Zon verkreeg de opdracht de website van een verhuurbedrijf uit Belgie van een mooie look & feel te voorzien. Het bedrijf is al vele jaren actief in de verhuur en verkoop van machines maar ook het verhuren van feestmaterialen. De stijl is zoals door de klant gewenst overzichtelijk en clean, subtiele toevoegingen van o.a. schaduwen/arcreringen geven de website een eigen sfeer en uitstraling.

Website:ga naar de website

Website ontwerp webdesignbureau E-kon

Zon verkreeg van een belgisch webdesign bureau de opdracht om de huisstijl een compleet nieuwe look & feel te geven. Dit bureau bestaat uit een team van gepassioneerde internet creatievelingen met een voorliefde voor resultaatgericht webdesign. Deze passie komt terug in de huisstijl door het gebruik van de kleur rood. Daarnaast is het ook een betrouwbare partner die snel en transparant werkt dit komt weer terug in de kleur blauw. In het logo is de E een herkenbaar element. Aangezien het bureau zich in de e-zaken situeert (e-business, e-commerce & en de naam zelf). De vorm waarin de E is verwerkt legt ook weer subtiele link naar internet (toetsenbord, knop). Zon realiseerde naast het logo in dezelfde stijl een visitekaartje, factuur en het ontwerp voor de website.

website:bezoek de website

Website ontwerp MPI

Zon verkreeg de opdracht een website te ontwerpen voor een onderneming die zich richt op duurzame milieuzorg. Dit bedrijf zet zich in voor oplossingen voor uiteenlopende problemen die het milieu aangaan. Daarom is er gekozen voor een website met als basiskleur verschillende tinten groen afgewisseld met mooie foto's. Een leuke opdracht met als resultaat een sfeervolle en verfrissende website die prima aansluit bij de werkzaamheden van de onderneming. 

Website:Ga naar de website

Website ontwerp en realisatie Krabbendijke.com

Website ontwerp en realisatie Y-Frost

Zon verkreeg van Y-Frost de opdracht om een nieuwe logo en een nieuwe website te ontwikkelen. Y-Frost is een samenwerkings­verband dat door Partner Logistics is aan­gegaan met twee gerenom­meerde logistieke dienstverleners, namelijk Olano en Conhexa die de distri­butie naar Noord- en Zuid-Frankrijk verzorgen. De ontwikkelingsfase van het logo is inmiddels afgerond. Uitgangspunt bij dit logo zijn transport en de naam Y-Frost. De letter Y en de hexagon (symbool Frankrijk) zijn samen gecombineerd tot een beeldmerk. Door deze combinatie zijn hierin als het ware "wegen" in ontstaan. Dit houdt weer direct verband met transport. Een eenvoudig, maar sterk en sprekend beeld wat past binnend de stijl van de bestaande logo's. Uiteraard zijn hierin ook weer de drie huisstijl kleuren van Partner Logistics, Olano en Conhexa (oranje, blauwe en groen) in verwerkt. De website is in dezelfde stijl als het logo uitgevoerd. De website is multilanguage en uitgevoerd in het Nederlands, Engels, Duits & Spaans.

Website: ga naar de website

Website ontwerp ontroerend goed

Hillswood selecteert exclusief onroerend goed en biedt investeerders gespecialiseerde diensten. Voor dit bedrijf heeft zon een nieuwe logo,  website en visitekaartje ontwikkeld. De naam Hillswood komt van Hills (heuvels) en Wood (bos) dit idee is op een aansprekend wijze verwerkt in het logo. Het ontwerp van de website is hierop verder afgestemd. De sfeer & uitstraling is rustig, natuurlijk en overzichtelijk en sluit goed aan bij de activiteiten van Hillswood.

Website ontwerp IkZoekEenBijbaan

Zon verkreeg de opdracht voor een vacature website de vormgeving te ontwikkelen. Het ontwerp is uitgevoerd is frisse groene & blauwe tinten. Op deze website kunnen bedrijven voor een aantrekkelijke prijs vacatures plaatsen. Het ontwerp is daarom ook overzichtelijk en helder gehouden maar heeft toch een geheel eigen sfeer en uitstraling. De website is ook online te bekijken via onderstaande link. 
(i.o.v. KWD Design)

Website ontwerp en realisatie Sien & Saar

Sien & Saar is een nieuwe onderneming die zich richt op geven van workshops in serviezen. Voor dit bedrijf heeft Zon de huisstijl gerealiseerd. Sien & Saar is opgericht door twee vriendinnen die graag bezig zijn met lifestyle, tuinieren, koken en creativeit. Al deze elementen zijn gecombineerd in een creatieve workshop voor een uitgebreide doelgroep van vrijgezelllenfeest tot teambuilding uitstapje. De stijl is vrolijk en gezellig wat past bij Sien & Saar.

Bezoek de website:www.sienensaar.nl

Website ontwerp VWU versgroep

Zon Grafisch Ontwerp realiseerde in opdracht van KWD Design de vormgeving voor de nieuwe website van VWU en daarnaast ook voor bijna alle leden. Een leuke en uitdagende opdracht met als resultaat een website met een frisse sfeer en uitstraling.

Website ontwerp en realisatie schoonheidssalon De Lavendel

Zon verkreeg van schoonheids- en voetverzorginsinstituut De Lavendel de opdracht voor het ontwerp van een advertentie en website. Aansluitend is er door Zon ook een nieuw logo voor De Lavendel gerealiseerd. Omdat de inhoud van de website niet vaak wisselt is een content management systeem (cms) niet nodig. Het onderhoud aan de website wordt door Zon gedaan.

Website ontwerp en realisatie Chris Farrell

Zon verkreeg van Chris Farrell Nederland de opdracht om een website voor dit cosmetica merk te realiseren. Chris Farrell Cosmetica is totale belevingscosmetica volgens het fysiologisch concept van Chris Farrell. Dit concept zet heel sterk in op de functionerende activiteit van de eigen huid. Er is in het ontwerp gebruik gemaakt van prachtige foto's die de website een mooi uiterlijk geven. In combinatie met bijpassende kleuren en elementen heeft de website een aansprekend "gezicht" gekregen.

Website ontwerp Verkopersonline.nl

Verkopersonline.nl is een portaal met dagelijks nieuws in de vorm van artikelen, tips en links naar het laatste nieuws. Zon verkreeg de opdracht deze website een nieuwe uiterlijk te geven. Aangezien het een portaal is waar veel informatie op staat is een van de belangrijkste punten dat de website helder en overzichtelijk is. Hier is bij het ontwerp van de website dan ook terdege rekening gehouden. De website is rustig, ruimtelijk en het is één oogopslag duidelijk waar de verschillende onderdelen zoals belangrijke knoppen zich bevinden. Uiteraard is het ook belangrijk dat verkopersonline.nl een mooie en uitnodigende vormgeving heeft zodat bezoekers gemotiveerd worden elke dag een bezoek te brengen aan deze website. Het resultaat is een verfrissende website met een professionele en zakelijke uitstraling. Naast de website zijn er ook een aantal banners ontwikkeld welke onder andere op de website en voor promotie gebruikt worden.

Website ontwerp Bruin Internet Services

Bruin is een jong internet bedrijf met een uitgebreid dienstenpakket. Het bedrijf bestaat inmiddels ruim een jaar en de huidige website voldeed niet meer voldoende qua vormgeving. Zon heeft de website voorzien van een nieuwe fris jasje wat qua sfeer en uitstraling goed aansluit bij dit bedrijf. Voor de header is er daarnaast door Zon een subtiele flash header gerealiseerd.

Website ontwerp Foodrank

Foodrank geeft een overzicht weer van de populairste culinaire websites en weblogs in Nederland & Belgie. Deze website is door Zon in een nieuwe jasje gestoken. De opmaak is gebaseerd op de structuur van een menukaart. Het geheel is fris, overzichtelijk en met een culinair tintje. Op de website moesten ook banners geplaatst kunnen worden. Hiermee is ook rekening gehouden en rechtsboven is er dan ook plaats vrij gehouden voor een advertentie. Surf naar de website om deze in zijn geheel te bekijken.

Website ontwerp De Kroo

Voor De Kroo Ruitersport bedacht Zon in opdracht van KWD Design een speels logo wat afwijkt van de standaard logo's in de paardenbranche. Daarnaast hebben we een website en webshop ontworpen indezelfde stijl als het logo. Iedere gedeelte van de website heeft een eigen kleur. Dit geeft de website een overzichtelijk en dynamisch uiterlijk.

Website ontwerp KWD Design

Website: www.kwddesign.nl

Website ontwerp en realisatie Mijnkoffie.com

Mijnkoffie.com is een stichting die het mogelijk maakt om de levensomstandigheden van daklozen te verbeteren d.m.v. het verkopen van koffie. KWD Design sponsort dit initiatief en wij zijn door hun ook gevraagd ons steentje bij te dragen in de vorm van het ontwerpen en realiseren van een logo en website voor deze stichting. Het project sprak ons erg aan en daarom hebben we ons hier dan ook 100% voor ingezet.

Website ontwerp en realisatie Hoveniersbedrijf Koster

Zon verkreeg van Hoveniersbedrijf Koster de opdracht voor het ontwikkelen van een website. Mooie foto’s in combinatie met diverse groene tinten geven de website een sfeervolle uitstraling.

Website ontwerp en realisatie Teson

Zon verkreeg van Teson de opdracht voor het realiseren van een statische website. Teson is een technisch service- en onderhoudsbedrijf. Op locatie worden diverse reparatie- en onderhoudswerkzaamheden verricht in verschillende branches zoals visverwerkende bedrijven en de aardappelverwerkings- industrie. Teson is gespecialiseerd in RVS bewerking en beschikt over een bus die volledig is uitgerust met de benodigde gereedschappen. Naast de website heeft Zon ook zorg gedragen voor de visitekaartjes en het logo voor dit bedrijf.

Website ontwerp Au Pair Direct

In opdracht van KWD Design hebben we het logo voor Au Pair Direct gerealiseerd. Au Pair Direct is een bureau dat bemiddeld in het vinden van de juiste au pair, family of au pair bureau in een bepaald land. Al deze gegevens zijn te vinden op de website van APD. Het logo geeft in één beeld weer waar het allemaal om gaat "de zorg voor kinderen wereldwijd". Daarnaast is er ook een website ontwikkeld. Zon is hierbij verantwoordelijk voor de vormgeving van deze geavanceerde website. De vrolijke en aansprekende kleuren van het logo komen terug in de gehele website. De look van de website krijgt door het gebruik van de kleuren en bijpassende elementen een geheel eigen indentiteit.

Website ontwerp OAK

O.A.K. is de afkorting van Orthopedagogisch Orthodidactisch Onderzoeks- en Adviesbureau Koelen. In spreektaal is een Orthopedagoog een universitair opgeleide wetenschapper die zich richt op de problemen bij de ontwikkeling en opvoeding van jeudigen. Wij hebben voor dit bedrijf een website ontwikkeld met uitgebreide informatie over de mogelijkheden en werkwijze.

Website ontwerp Marktgigant

Sinds het succes van Marktplaats is er een explosieve groei ontstaan in vraag en aanbod websites. Marktgigant is hier handig op ingesprongen en heeft een uniek concept bedacht. Marktgigant heeft één hoofd website en honderden regionale vraag en aanbod websites. Deze websites worden door provinciale beheerders beheert.

Website Smederij Het Kleine Geheim

Zon verkreeg de opdracht van Smederij Het Kleine Geheim om een nieuwe website te ontwerpen en realiseren. Het website ontwerp is afgestemd op de werkzaamheden en het bestaande logo. De website is daarnaast voorzien van een CMS waarmee de klant eenvoudig zijn website kan onderhouden. Surf naar onderstaand adres om de website in zijn geheel te bekijken. Bekijk de website van Smederij Het Kleine Geheim.

Website Fixet 's Gravenpolder

Zon verkreeg van Fixet 's-Gravenpolder de opdracht voor het ontwerp een realiseren van een dynamische website. Het ontwerp is afgestemd op de huisstijl van de Fixet maar heeft daarnaast een eigen sfeer en uitstraling gekregen door het gebruik van diverse foto's. De website is tevens voorzien van een beheersysteem (cms) waarmee Fixet 's-Gravenpolder zelf de website kan onderhouden. Het ontwerp en de realisatie van de website is inmiddels afgerond. Momenteel wordt de website nog opgevuld met teksten en afbeeldingen. Zodra ook deze fase afgerond is zal de website in zijn geheel online te bekijken zijn op onderstaand adres. Website: www.fixetsgravenpolder.nl

Website Pharos Engineering

Pharos Engineering is een bedrijf uit het Zeeuwse Vlissingen met als core business piping. Ze leveren electronisch tekenwerk voor pijpleidingsystemen in de scheepsbouw, de (petro)chemie en de offshore. Op basis van schema's maken ze 3D-modellen, waaruit isometrieën en tekeningen worden gegenereerd. Sinds kort is dit bedrijf uitgebreid met een extra tak Detachering. Voor deze twee takken engineering & detachering heeft Zon twee complete nieuwe websites ontwikkeld. De website zijn beiden uitgevoerd in dezelfde lay-out waarbij de foto's zijn afgestemd op de twee verschillende takken. Beide websites zijn voorzien van een op maat gemaakt CMS waarmee ze eenvoudig, snel en overal te wereld aan te passen zijn. Engineering beschikt naast het aanpassen van de tekst pagina's, hoofknoppen en subnavigatie over een portfolio module en een brochure aanvraag formulier. Detachering is uitgebreid met een vacature module met e-mailservice & uitgebreid sollicitatie formulier. De stijl is strak maar sfeervol en aansluitende op de werkzaamheden van Pharos. Beide websites zijn via onderstaande links te bezoeken.

Website Pharos Engineering:bezoek de website

Website Pharos Detachering:bezoek de website

Website Waterman Assurantien

Waterman is specialist in assurantiën en hypotheken. Voor dit bedrijf heeft Zon een compleet nieuwe website ontwikkeld. Het ontwerp is uitgevoerd in de bestaande huisstijl. De stijl is zakelijk, helder, open en aansprekend. De website is voorzien van een CMS waarmee de website eenvoudig onderhouden kan worden. Daarnaast is de website uitgebreid met een aantal rekenmodules waarmee de bezoekers zelf hun voordeel uit kunnen rekenen. De website is ook voorzien van een offerteaanvraagmodule. Bezoekers kunnen hiermee online een offerte aanvragen. Kortom een complete website die klanten online informatie geeft en de mogelijkheid biedt om zelf berekeningen uit te voeren.

Bekijk de website van Waterman Assurantien en Hypotheken.

Website ontwerp OMCT

Bekijke de website van OMCT professioneel materiaal huren.

Website ontwerp Parkgemak

Zon verkreeg de opdracht voor een bedrijf, wat boodschappen gaat bezorgen op campings, de look & feel van de website te verzorgen. De sfeer is bij deze website belangrijk daarnaast speelt gebruiksvriendelijkheid een belangrijke rol.
De boodschappen moeten snel en eenvoudig te bestellen zijn. Dit betekend dus dat de website overzichtelijk en helder dient te zijn. De sfeer van de website is ontspannen en geeft een vakantie gevoel door het gebruik van ondersteunende foto's en kleuren. (i.o.v. Internet Projects)

Website ontwerp Paashuis Motoren KTM

Voor een motorzaak heeft Zon het complete website ontwerp verzorgd. Deze motorzaak is dealer van KTM en verkoopt naast nieuwe ook gebruikte motoren.  Daarnaast worden er ook andere merken motoren verkocht zoals BMW en Ducati. 
De website is uitgevoerd in de huisstijlkleuren van KTM en heeft een stoer en opvallend karakter. Er is gebruikt gemaakt van ondersteunende foto's die de website een aansprekende look & feel geven.  (i.o.v. Internet Projects)

Bekijk de website van Paashuis Motoren KTM.

Website ontwerp Onafhankelijk Ziekenfonds

Zon verkreeg de opdracht de website van een groot ziekenfonds te restylen. Een uitdagende opdracht, waarbij de huidige huisstijl behouden, diende te blijven en terug moest komen in het nieuwe design. Het kleurgebruik speelt een belangrijk rol in deze huisstijl en dit komt dan ook terug in de website. Verder dient de gehele look & feel naadloos aan te sluiten op bestaande folders en overig drukwerk. Het ontwerp heeft een een moderne, betrouwbare uitstraling die een brede doelgroep aanspreekt.

De website bevat daarnaast een grote hoeveelheid content. Deze informatie is overzichtelijk weergegeven door het gebruik van een helder menu en een duidelijke navigatiestructuur. De navigatie is gebruiksvriendelijk en kan tot drie niveaus benut worden. Bij deze presenteert Zon, met gepaste trots, u het ontwerp.

Bekijk de website van het Onafhankelijk Ziekenfonds.

Website ontwerp Hulp@home.be OZ

Voor een groot ziekenfonds verkreeg Zon de opdracht de website vorm te geven. Al eerder realiseerde Zon het ontwerp voor de algemene website van dit ziekenfonds. Voor een nieuw project waarbij voordelig hulp in de huishouding kan worden gekregen. Het geheel is in de huisstijl uitgewerkt en heeft door het toevoegen van speelse elementen een eigen karakter gekregen. De stijl is zoals gewenst, fris & toegankelijk voor een brede doelgroep. In opdracht van E-kon

Bekijk de website van het Hulp@home van het Onafhankelijk Ziekenfonds.

Website ontwerp OZ-fit

Zon verkreeg van E-Kon de opdracht om de vormgeving van een website voor een gezondheidsproject te realiseren. Naast het ontwerp zijn er voor dit project ook diverse ondersteunende flash elementen door Zon gerealiseerd. De uitstraling van de website is jeugdig, fris en er zit volop beweging in. Het ontwerp sluit dan ook prima aan bij het doel van van dit project: namelijk zowel actieve als niet-actieve mensen op een medisch en wetenschappelijk onderbouwde manier in de door hen gekozen sporten aan het bewegen brengen. 

Ga naar de website van www.oz-fit.be.

Website Suurd ongediertebestrijding

Suurd Pest Control is een bedrijf in ongediertebestrijding. Ze bestrijden alle ongedierte 24/7 in heel Nederland. Voor dit bedrijf kreeg Zon de opdracht het bestaand logo en de website te restylen en updaten. Daarnaast is er ook een logo voor hun Digital Monitoring System , Horus ontwikkeld. Dit systeem zorgt ervoor dat alle administratie en gegevens die bij ongediertebestrijding komen kijken gestroomlijnd worden. Zodat alle gegevens overzichtelijk worden opgeslagen en een actueel overzicht altijd beschikbaar is. Het website ontwerp is inmiddels gerealiseerd en kunt u hier bekijken. De website zal worden voorzien van het ZON CMS. De klant kan hiermee de website eenvoudig onderhouden en zowel het hoofdmenu als submenu volledig naar wens indelen.

Ga naar de website van Suurd ongediertebestrijding.

Website MCCE medisch

In opdracht van Simple Steps realiseerde Zon het ontwerp voor de website van MCCE. Het medische aspect van deze website komt in ontwerp goed naar voren komen d.m.v. veel gebruik van wit met rode accenten. Hierdoor wordt een sfeer gecreëerd die prima aansluit bij de insteek van de website namelijk gezondheid, huisarts en specialisten

Website communicatiebureau CMI

CMI is een nieuw marketing/communicatie consultancy dat zich wil gaan vestigen op het zonnige Curacao. Door dit inspirerende bedrijf zijn we gevraagd het logo en de website te realiseren. Hierbij moest het gevoel van CMI duidelijk naar voren komen. Hierbij valt te denken aan kernwoorden als professioneel, zien en gezien worden, opent deuren, controversieel end. Daarnaast spreek je C MI uit als See Me. Zon heeft deze woorden gemixt tot een passend logo. Het idee hierachter is een oogopslag (wimpers, see me). De wimpers zijn op een abstracte manier uitgewerkt, op deze manier blijft de zakelijke uistraling behouden en heeft het logo voldoende ruimte voor interpretatie. Aansluitend hierop is de statische website gerealisereerd met een ondersteunend flash element. Uiteraard in dezelfde stijl en sfeer als het logo.

Website ICT bedrijf Magnetique

Magnetique is een professioneel ICT-bedrijf geleid door enthousiaste en deskundig mensen. Voor dit bedrijf hebben we een ontwerp gemaakt voor de website. Het resultaat is een strakke zakelijk website in zwart-wit met hier en daar rode accenten. De website sluit hierbij goed aan op het logo dat ook dezelfde stijl heeft.

Website Paardentandarts Kris Booij

Kris Booij is een gecertificeerde paardentandarts uit Zeeland. Ze is al vanaf jonge leeftijd actief met paarden bezig en sinds enkele jaren actief als Equine Dentist vanuit haar eigen bedrijf. Zon verkreeg de opdracht voor Kris Booij een nieuwe moderne en aansprekende huisstijl te ontwikkelen. Er is veel concurrentie op dit gebied daarom is het belangrijk dat de huisstijl onderscheidend is. Het logo is inmiddels klaar voor gebruik. Het is een helder en opvallend logo met een duidelijke link naar paarden & gebit. Daarnaast is in dezelfde stijl een website ontwikkeld. De website beschikt over een op maat gemaakt CMS waarmee alle pagina's eenvoudig onderhouden kunnen worden. Een extra module bij deze website is de uitgebreide fotomodule. De fotoalbums zijn via het CMS eenvoudig te onderhouden en uit te breiden. Op de website wordt veel gebruik gemaakt van ondersteunende foto's. De verschillende foto's geven de website een sfeervol uiterlijk en hebben daarnaast een grote informatieve waarde.

Website:www.equinedentist.nl

Website loon- en fouragehandel Gebr. Frijters

Gebr. Frijters is een Loonbedrijf en Fouragehandel uit Brabant. Zon verkreeg de opdracht voor dit bedrijf een dynamische website te ontwikkelen. Er is een aansprekend website ontwerp gerealiseerd. Ter ondersteuning zijn er diverse mooie sfeerfoto's gebruikt. De website kan door Gebr. Frijters eenvoudig onderhouden worden door middel van een CMS. De website is nog niet geheel gevuld maar u kunt wel alvast een kijkje nemen.  

Ga naar de website van loon- en fouragehandel Gebr. Frijters.

Website Partner Logistics

Partner Logistics Europe B.V. is een allround logistiek dienstverlener met interne logistiek en opslag (vastgoed) als specialiteiten. Van dit bedrijf vekreeg Zon de opdrachten een tweetal nieuwe statische websites te realiseren. De hoofdwebsite van PLE is compleet vernieuwd en daarnaast is er een website bijgekomen voor de vestiging in Ieper. Op beide website worden ondersteunende flash animatie gebruikt. Deze geven op een subtiele wijze een korte presentatie van de bedrijven. Beide websites zijn uitgevoerd in vier talen. De inhoud van de website wisselt niet vaak daardoor is een content management systeem (cms) niet noodzakelijk. De website wordt volledig door Zon Grafisch Ontwerp onderhouden.

Website lingeriezaak Mary-Ann

Mary-Ann is een sjieke lingeriezaak in Amsterdam. Zon heeft het website ontwerp voor deze winkel verzorgd. De uitstraling is zoals gewenst zacht, vrouwelijk en warm. In het ontwerp is lichtgrijs kant en een sfeervolle foto verwerkt.

Ga naar de website van de exclusieve lingerie- bad- en beenmode speciaalzaak Mary-Ann.

Website kwekerij Ganzevles BV

Website ontwerp: www.ganzevlesbv.nl

Website kapsalon Baars en Brandon

Zon verkreeg de opdracht om de website van Baars & Brandon een stijlvol uiterlijk te geven. Baars & Brandon is een bijzondere kapsalon met een passie voor mooi haar. De strakke, moderne stijl van de website sluit goed aan bij de filosie van Baars & Brandon. Naast het ontwerp van de website verzorgde Zon ook de flash animaties. (i.o.v. PWB)  


Website eenkadovoor.nl

Zon verkreeg van eenkadovoor.nl de opdracht twintig logo's en websites te ontwerpen. Eenkadovoor.nl is een website vol met cadeautips die vervolgens via aangesloten webwinkels aangeschaft kunnen worden. Naast deze hoofdwebsite zijn er meerdere website specifiek gericht op een bepaald thema zoals bv. vrouwen, mannen & kinderen.

Voor iedereen is er een verassend en uniek geschenk te vinden in de diverse prijsklassen. De eerste fase was het ontwikkelen van het algemene logo. De sfeer van dit logo is speels, heeft uiteraard een direct verwijzing naar kadootjes is niet te kinderlijk, helder & overzichtelijk. De twintig logo's voor de verschillende thema's zijn hierop gebaseerd maar uitgevoerd in een andere kleurstelling. Op dezelfde wijze is ook het website ontwerp ontwikkeld en opgeleverd.

Daarnaast verzorgde Zon ook de koppeling van het nieuwe ontwerp aan het bestaande CMS. Het CMS is daarnaast door Zon verder uitgebreid en aangepast. Alle websites hebben een eigen domeinnaam en zijn te beheren vanuit een database.

Kortom een uitdagende opdracht met als eindresultaat 20 prachtige websites met elk een bijpassend logo uitgevoerd in mooie kleurencombinaties.

Website internetbureau

Website Insurgo

Voor inSurgo Business Solutions ontwikkelden we een stijlvol logo. Bij deze opdracht was het belangrijk dat het logo een dynamische uitstraling moest hebben. Dit hebben we gecreëerd door de suggestie van beweging in het logo te verwerken. Daarnaast hebben we hiervoor de verdere huisstijl voor gerealiseerd. Van het logo, briefpapier & de enveloppen en visits wordt al volop gebruikt gemaakt. De vormgeving van de website bestaat uit verschillende templates die opgeleverd zijn in html.

Website ontwerp en realisatie Inside-IT

 • ZON CMS
 • Redesign ontwerp
 • Upload module
 • Banner- linkmodule en integratie statistieken programma
 • Zoekmodule uitgebreid
 • Nieuwsbriefmodule
 • Tell-a-friend module
 • Review/referentie module
 • Seminar module
 • RSS Feed
 • Login/gebruikersmodule
 • Contactformulieren

Website: www.inside-it.nl

Website Tjeschië

Website ijs- en skeelervereniging Krabbendijke

Zon verkreeg van IJs- & Skeelervereniging Krabbendijke de opdracht een compleet nieuwe website te ontwikkelen. Het ontwerp en de gebruikte techniek voor de website zijn vernieuwd. De eerste fase het ontwerp van de website is inmiddels afgerond. De volgende stap is het implementeren van het Zon CMS waarmee de website eenvoudig onderhouden kan worden. Bij deze alvast de nieuwe look van de IJs- & Skeelerverening binnenkort hopen we u de complete website te kunnen presenteren.

Website: ga naar de website

Website hypotheekshop

Website peuterspeelzalen SPSB

Zon verkreeg de opdracht de complete huisstijl voor een stichting van peuterspeelzalen te realiseren. Deze stichting is een overkoepelend organisatie van verschillende peuterspeelzalen. De opzet van het logo is voor ieder vestiging gelijk, de enige toevoeging hieraan is de naam van de peuterspeelzaal. Het logo is een gevisualiseerde bijenkorf die voor peuters ook als zodanig duidelijk te herkennen is. Naast het logo zijn er ook visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, naambordjes en het ontwerp van de website ontwikkeld.

Website: www.spsb.nl

Website Reflex licht en geluid

Zon verkreeg de opdracht voor het ontwerpen van een complete huisstijl voor een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van licht, geluid en video. De huisstijl bestaat uit de vormgeving van de website, visitekaartjes en het briefpapier.

Website marktplaats

In opdracht van KWD Design realiseerden we voor een handelssite een nieuw logo en het ontwerp van de website. Deze handelssite is een dynamische ruil- en verkoopsite gegoten in een aansprekend en opvallend jasje. Website: www.swebbers.nl

Website textielgroothandel Onifab

In opdracht van KWD Design realiseerden we voor Onifab een groothandel in textiel het ontwerp voor de webwinkel. De vormgeving is stoer en overzichtelijk waarbij gebruik gemaakt is van speelse details.

Website voedingsdeskundige Asja

Zon verkeeg de opdracht een website ontwerp te verzorgen voor een gewichtsconsulente en voedingsadviseur. De gekozen stijl voor deze website is fris, vrolijk & natuurlijk. De sfeer is open en aansprekend met hier en daar speelse elementen. De groen & roze kleurencombinatie vormt een aparte maar een mooie kleurencombinatie die past bij de stijl van de website.  (i.o.v. Hestec)

Website: www.delevensstijl.nl

Website Fotograaf Thessa van Pelt

In opdracht van KWD Design realiseerden we al eerder het logo en de website www.trouwmomenten.nl voor de fotografe Thessa van Pelt. Nu is ook haar algemene website en logo met een uitgebreid portfolio aan foto's online. Omdat de foto's het belangrijkste onderdeel zijn van de website, is de verder vormgeving stijlvol en eenvoudig gehouden. Op deze manier komen de schitterde foto's nog beter tot zijn recht.

Website:
www.thessavanpelt.nl

Website Flora Vitalis

Zon kreeg van KWD Design de opdracht voor een speciale plantenvoeding een huisstijl en een website/webshop te ontwerpen. Een interessante opdracht. Het resultaat is een frisse, aantrekkelijk vormgegeven website. In voornamelijk groene tinten met hier en daar subtiel een blauwe toevoeging. De website sluit prima aan op de huisstijl, die ook door Zon is gerealiseerd.

Website Delicio Nederland

In opdracht van KWD Design verzorgde Zon het design voor de website van Delicio Nederland. Delicio Nederland is fabrikant en distributeur van exclusieve vissalades. Het ontwerp is fris, stijlvol en sluit prima aan op de huisstijl van Delicio. Daarnaast hebben we ook in dezelfde stijl de vormgeving voor de nieuwsbrief verzorgt.

Website wijnimporteur Lemberg

Zon verkreeg van KWD de opdracht voor het ontwerpen van de website en visitekaartjes van Lemberg. Lemberg is een duitse wijnimporteur. De visitekaartjes zijn inmiddels gedrukt en de website met webshop is nu ook online.

Website DAP GWW

Zon verkreeg de opdracht om voor DAP GWW uit Vlissingen een nieuwe website incl. ontwerp op maat te realiseren. De website is inmiddels afgerond.  De nieuwe website is voorzien van het ZON CMS (PHP5) met de volgende modules en functionaliteiten:

 • Webshopmodule
 • Geautomatiseerd inhuren van vakmensen
 • Onine huren van materialen en gereedschappen
 • Factuurmodule (facturen worden automatisch opgemaakt via de website)
 • Vacaturemodule
 • Online solliciteren
 • Portfoliomodule
 • Zoekmodule
 • ZON SEO pakket (zoekmachine optimalisatie)

Daarnaast wordt de website afgenomen in combinatie met het Zon service- & onderhoudscontract dit zorgt ervoor dat de website qua techniek up-to-date blijft. 
DAP GWW ontvangt daarnaast snelle en persoonlijke service bij vragen of problemen.

Website: www.dap-gww.nl

Webshop ontwerp en realisatie CLWI

Zon ontwikkeld voor Crystal Laserworks (www.clwi.nl) een geheel nieuwe webshop. Het ontwerp is fris, fancy en uitgevoerd in een passende kleurencombinatie. De nieuwe website zal ook worden voorzien van het ZON CMS (PHP5) met de volgende modules en functionaliteiten:

* Webshop module
* Aanbiedings module
* Login/gebruikerd module
* Reseller module
* Foto upload module
* Verzendkosten module
* Tell a friend optie

Website Club Vitaal

Zon verkreeg de opdracht van FMC SL, ClubVitaal voor europa om de nieuwe website voor dit bedrijf te ontwerpen. Het resultaat is een verfrissende website die op een subtiele manier beweging uitstraalt. De website is online te bekijken door op onderstaande link te klikken. Website: Klik hier om naar de website te gaan

Website landgoed Ezherworld

Website ontwerp: www.ehzerworld.nl

Website Chickies Crew

Zon is door KWD Design gevraagd de website van Chickies Crew een leuk jasje te geven. De vormgeving is vrouwelijk, stoer en speels en sluit prima aan bij de Chickies! Op deze website worden stoere shirts verkocht. Deze t-shirts zijn ontstaan vanuit het programma Dochters + Moeders van de KRO. Er zijn vijf koppels van dochter en moeder gedurende een week verwend op een luxe landgoed om eens bij te praten over de dingen waar men normaal gesproken nooit aan toe zou zijn gekomen. Tijdens de opnames werden de vrouwen telkens bij elkaar geroepen door de crew met de benamingen: dames, vrouwen etc. Dit vonden de koppels wel wat slapjes klinken dus er werd een nieuwe kreet bedacht: CHICKIES! Het gevolg is een zeer modieus en hip shirt voor diezelfde crew genaamd: chickies crew! Dit unieke t-shirt is nu dus ook voor iedereen te bestellen via de website.

Website Bemmelse Waard

Zon verkreeg van Sur5all de opdracht om een ontwerp te realiseren voor de website van de Bemmelse Waard. De Bemmelse waard vormt een onderdeel van de herinrichting Ooijpolder en ligt in de gemeente Lingewaard. Het doel van het project is natuurontwikkeling en rivierveruiming. De vormgeving is hierop afgestemd en heeft een natuurlijke, frisse en aansprekende sfeer en uitstraling.

Website fotograaf trouwreportages

Zon realiseerde in opdracht van KWD Design de logo's voor de fotografe Thessa van Pelt. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor het ontwerp van de beide websites van deze fotografe. De algemene website is te bekijken op www.thessavanpelt.nl. Bekijk hier de website van Trouwmomenten.

Website Asentus

Asentus is een organisatie voor technology channel marketing. Het helpt klanten een verkoopkanaal op te bouwen, te gebruiken en profijtelijk te maken. Asentus heeft een bewezen staat van dienst in channelmarketingdiensten in de technologiesector. 
Zon verkreeg de opdracht voor Asentus de website te restylen. De nieuwe website zal ook worden voorzien van het ZON CMS (ASP .NET) in met de volgende modules:

 • Multilanguage module (in de zes talen Nederlands, Duits, Frans, Engels, Spaans & Arabisch)
 • Nieuwsmodule
 • Portfoliomodule
 • Zoekmodule
 • ZON SEO pakket (zoekmachine optimalisatie)

Website:www.asentus.net

Website Aircobedrijf

Website ontwerp en realisatie Chocolatier Tosca

Website: Chocolatier Tosca

Website ontwerp en realisatie Mbitz ICT

 • Ontwerp op maat
 • ZON CMS

Website: Mbitz

Website ontwerp en realisatie TINC Advocatuur

Website: TINC Advocatuur

Website ontwerp en realisatie Kruysse Weegapparatuur

 • Ontwerp op maat
 • ZON CMS
 • Productenmodule
 • Top 3 op homepage

Website: www.kruysse-weegapparatuur.nl

Website ontwerp en realisatie Andersmooi.nl

Zon Grafisch Ontwerp verkreeg van schoonheidssalon Cosmétique Vitalité de opdracht voor een restyling van het oude logo. Daarnaast was de website die al weer 5 jaar draaide toe aan een nieuw jasje. Het logo heeft een frisse look & feel gekregen. De uitstraling is modern, open en past uitstekend bij de schoonheidssalon. Aansluitend hierop is de website ontwikkeld. De website is uitgewerkt in dezelfde stijl en voorzien van het ZON CMS waarmee deze eenvoudig onderhouden kan worden door de klant zelf.

Ga naar de nieuwe website van Cosmétique Vitalité