zon grafisch ontwerp en webdesign

Kies uw projecttype

webdesign drukwerk logo huisstijlen

portfolio zon grafisch ontwerp

Logo


portfolio zon grafisch ontwerp

Vraag een offerte aan

Logo Restaurant De Kleine Waarheid

Restaurant De Kleine Waarheid is gevestigd in het oude en nostalgische deel van Zaandam, de Klauwershoek. Het is een sfeervol en culinair restaurant dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Voor dit restaurant realiseerde Zon Grafisch Ontwerp i.o.v. KWD Design een strak en modern logo wat uitstekend past bij het restaurant. Momenteel wordt er ook druk gewerkt aan een passend website ontwerp.

Logo restyling schoonheidssalon Cosmétique Vitalité

Zon Grafisch Ontwerp verzorgde de restyling logo voor schoonheidssalon Cosmetique Vitalite uit Krabbendijke. Daarnaast ontwikkelden we een prachtige nieuwe website.

Logo ontwerp ikbenzomooi.nl

Ikbenzomooi.nl is een nieuwe webshop met een uitgebreid aanbod van producten voor baby's, kinderen en mama's (in spé). Het assortiment van deze verrassende webshop bestaat uit:

 • baby- en kinderkleding
 • (kraam)cadeaus
 • accessoires
 • speelgoed
 • verzorgingsproducten
 • schoentjes & slofjes
 • heerlijke producten voor mama's

De webshop onderscheidt zicht door het originele en uitgebreide aanbod, lage prijzen, uitstekende service & lage verzendkosten.

Neen direct een kijkje op Ikbenzomooi.nl de webshop voor baby's en kinderen!

Logo ontwerp Triple-7 trainingen

Zon verkreeg de opdracht voor een startend bedrijf, genaamd Triple-7, de huisstijl te verzorgen. Triple-7 is een bedrijf dat trainingen verzorgt in communicatie. Ze leveren kwaliteit, en zorgen ervoor dat er verandering plaatst vindt bij de deelnemers van de trainingen. Dit idee is gevisualiseerd in een druppel die in het water valt en hierdoor een golfbeweging veroorzaakt. Daarbij zijn er meerdere druppels verwerkt zodat er een doorgaand titratie proces ontstaat. Het logo is inmiddels volledig afgerond. Momenteel wordt er druk gewerkt aan de verder uitwerking van de huisstijl (visitekaartjes, briefpapier en website ontwerp).

Logo ontwerp Eenkadovoor.nl

Zon verkreeg van eenkadovoor.nl de opdracht twintig logo's en websites te ontwerpen. Eenkadovoor.nl is een website vol met cadeautips die vervolgens via aangesloten webwinkels aangeschaft kunnen worden. Naast deze hoofdwebsite zijn er meerdere website specifiek gericht op een bepaald thema zoals bv. vrouwen, mannen & kinderen.

Voor iedereen is er een verassend en uniek geschenk te vinden in de diverse prijsklassen. De eerste fase was het ontwikkelen van het algemene logo. De sfeer van dit logo is speels, heeft uiteraard een direct verwijzing naar kadootjes is niet te kinderlijk, helder & overzichtelijk. De twintig logo's voor de verschillende thema's zijn hierop gebaseerd maar uitgevoerd in een andere kleurstelling. Op dezelfde wijze is ook het website ontwerp ontwikkeld en opgeleverd.

Logo ontwerp Y-FROST

Zon verkreeg van Y-Frost de opdracht om een nieuwe logo en een nieuwe website te ontwikkelen. Y-Frost is een samenwerkings­verband dat door Partner Logistics is aan­gegaan met twee gerenom­meerde logistieke dienstverleners, namelijk Olano en Conhexa die de distri­butie naar Noord- en Zuid-Frankrijk verzorgen. De ontwikkelingsfase van het logo is inmiddels afgerond. Uitgangspunt bij dit logo zijn transport en de naam Y-Frost. De letter Y en de hexagon (symbool Frankrijk) zijn samen gecombineerd tot een beeldmerk. Door deze combinatie zijn hierin als het ware "wegen" in ontstaan. Dit houdt weer direct verband met transport. Een eenvoudig, maar sterk en sprekend beeld wat past binnen de stijl van de bestaande logo's. Uiteraard zijn hierin ook weer de drie huisstijl kleuren van Partner Logistics, Olano en Conhexa (oranje, blauwe en groen) in verwerkt. In dezelfde stijl is ook een envoudige maar doeltreffende website gerealiseerd.

Logo ontwerp pedicure- & massagepraktijk Vilanza

Zon verkreeg de opdracht voor de pedicure- & massagepraktijk Vilanza een nieuw logo te ontwikkelen. Vilanza betekend balans/evenwicht. Vanuit dit gegeven is het logo ontstaan. Het beeldmerk is opgebouwd uit gestileerde stenen die op elkaar liggen. Deze stenen zijn op natuurlijke wijze met elkaar in balans. De twee voeten zijn hierin op speelse wijze verwerkt. Een krachtig & aansprekend logo dat in één beeld het bedrijf Vilanza weergeeft.

Logo ontwerp Tickets2Buy

Zon Grafisch Ontwerp verkeeg de opdracht voor een nieuwe onderneming die online tickets verkoopt een logo en website ontwerp te ontwikkelen. Het logo is uitgevoerd in de frisse kleurencombinatie blauw & groen. In het logo is een gestileerd ticket verwerkt in combinatie met een strak en speels font. Dit geeft een aansprekend, open logo dat in één opslag duidelijk is en daarnaast inzetbaar is voor vele grafische uitingen. Naast het logo is er in dezelfde stijl ook een website ontwerp gerealiseerd. (i.o.v. KWD Design)

Ontwerp logo schoonheidssalon Salon La Ligne

Salon La Ligne is een schoonheidssalon in het Zeeuwse Goes. Door deze salon zijn we gevraagd een nieuw logo, website en brochure met prijslijst te ontwikkelen. Inmiddels is de vormgeving voor het logo gereed. De voorkeur ging uit naar een strak logo met een speels tintje. Hieraan hebben we gehoor gegeven door een speels maar stijlvol logo te ontwikkelen. De S van het logo legt daarnaast een subtiele link naar de contouren van het lichaam wat weer prima aansluit bij de de werkzaamheden van Salon La Ligne.

Logo ontwerp Hazeleger Bandenservice

Zon verkreeg de opdracht voor Hazeleger Bandenservice een nieuw logo te ontwikkelen. Uiteraard moest er in het beeldmerk de band goed naar voren komen. In het logo is een "aanrollende band" op realistische wijze gestileerd en verwerkt. Het resultaat is een aansprekend logo wat geschikt is voor vele toepassingen. (i.o.v. PWB)

Logo ontwerp CMI

CMI is een nieuw marketing/communicatie consultancy dat zich wil gaan vestigen op het zonnige Curacao. Door dit inspirerende bedrijf zijn we gevraagd het logo en de website te realiseren. Hierbij moest het gevoel van CMI duidelijk naar voren komen. Hierbij valt te denken aan kernwoorden als professioneel, zien en gezien worden, opent deuren, controversieel end. Daarnaast spreek je C MI uit als See Me. Zon heeft deze woorden gemixt tot een passend logo. Het idee hierachter is een oogopslag (wimpers, see me). De wimpers zijn op een abstracte manier uitgewerkt, op deze manier blijft de zakelijke uistraling behouden en heeft het logo voldoende ruimte voor interpretatie. Aansluitend hierop is de statische website gerealisereerd. Uiteraard in dezelfde stijl en sfeer als het logo.

Logo ontwerp Aanstrand.nl

Zon verkreeg de opdracht voor een bedrijf dat vakantiehuizen verhuurt een logo en website te ontwerpen. Een leuke opdracht met een sfeervol resultaat. Het logo is uitgevoerd in "vakantiestijl" gecombineerd met strand elementen. 
De gerealiseerde huisstijl van dit bedrijf geeft een vrolijk gevoel door het gebruik van de frisse kleuren oranje, blauw & geel en de verschillende illustraties die in de ontwerpen verwerkt zijn. De website is in dezelfde stijl uitgewerkt en weerspiegelt een heerlijk vakantie gevoel.  (i.o.v. KWD Design)

Logo ontwerp Kris Booij gecertificeerd paardentandarts

Kris Booij is een gecertificeerde paardentandarts uit Zeeland. Ze is al vanaf jonge leeftijd actief met paarden bezig en sinds enkele jaren actief als Equine Dentist vanuit haar eigen bedrijf. Zon verkreeg de opdracht voor Kris Booij een nieuwe moderne en aansprekende huisstijl te ontwikkelen. Er is veel concurrentie op dit gebied daarom is het belangrijk dat de huisstijl onderscheidend is. Het logo is inmiddels klaar voor gebruik. Het is een helder en opvallend logo met een duidelijke link naar paarden & gebit. Daarnaast is in dezelfde stijl de website van Kris Booij ontwikkeld.

Logo ontwerp Sien & Saar

Sien & Saar is een nieuwe onderneming die zich richt op geven van workshops in serviezen. Voor dit bedrijf heeft Zon de huisstijl gerealiseerd. Sien & Saar is opgericht door twee vriendinnen die graag bezig zijn met lifestyle, tuinieren, koken en creativeit. Al deze elementen zijn gecombineerd in een creatieve workshop voor een uitgebreide doelgroep van vrijgezelllenfeest tot teambuilding uitstapje. De stijl is vrolijk en gezellig wat past bij Sien & Saar. De website is volledig door Zon Grafisch Ontwerp gerealiseerd en straalt dezelfde warme sfeer uit.

Logo ontwerp Ticketforsale.nl

Ticket website is specialist op het gebied van tickets in Nederland. Zon verkreeg de opdracht voor dit bedrijf een nieuwe huisstijl te ontwikkelen. Er is een nieuw en stoer logo ontwikkeld wat goed aansluit bij de sfeer van het bedrijf. De website is in dezelfde stijl uitgewerkt.

Logo ontwerp peuterspeelzalen SPSB

Zon verkreeg de opdracht de complete huisstijl voor een stichting van peuterspeelzalen te realiseren. Deze stichting is een overkoepelend organisatie van verschillende peuterspeelzalen. De opzet van het logo is voor ieder vestiging gelijk, de enige toevoeging hieraan is de naam van de peuterspeelzaal. Het logo is een gevisualiseerde bijenkorf die voor peuters ook als zodanig duidelijk te herkennen is. Naast het logo zijn er ook visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, naambordjes en een website ontwikkeld.

Logo ontwerp zoekmachine Glesea

Zon verkreeg de opdracht voor een nieuwe zoekmachine een logo te ontwikkelen. De ruwe schets werd aangeleverd door de klant. Deze schets is omgezet naar een digitaal bestand en gestileerd tot een  passend logo.

Logo ontwerp Hillswood

Hillswood selecteert exclusief onroerend goed en biedt investeerders gespecialiseerde diensten. Voor dit bedrijf heeft zon een nieuwe logo,  website en visitekaartje ontwikkeld. De naam Hillswood komt van Hills (heuvels) en Wood (bos) dit idee is op een aansprekend wijze verwerkt in het logo. Het ontwerp van de website is hierop verder afgestemd. De sfeer & uitstraling is rustig, natuurlijk en overzichtelijk en sluit goed aan bij de activiteiten van Hillswood. (i.o.v. Klantenwinkel)

Logo ontwerp schoonheidssalon De Lavendel

De Lavendel is een schoonheidsinstituut dat inmiddels al weer 10 jaar bestaat. Al eerder realiseerden we voor deze salon een nieuwe website. In dezelfde stijl is er nu ook een nieuwe logo ontwikkeld. Bij dit logo is uitgegaan van een lavendelbloem. Bloemen in het algemeen staan symbool voor schoonheid en dat sluit dus prima aan bij De Lavendel. Dit beeldmerk is met de naam en slogan op een speelse wijze samengevoegd tot een compact logo. Voor dit bedrijf bedrijf ontwikkelde Zon Grafisch Ontwerp ook een mooie bijpassende website.

Logo ontwerp Reflex Licht en Geluid

Zon verkreeg de opdracht voor het ontwerpen van een complete huisstijl voor een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van licht, geluid en video. De opdracht bestond uit de vormgeving van de website, visitekaartjes en briefpapier. Het resultaat is een geslaagde huisstijl die uitstekend voor vele doeleinden inzetbaar is.

Logo ontwerp Marcet

Zon verkreeg van Marcet de opdracht om een nieuwe logo voor dit bedrijf te ontwikkelen. Marcet houdt zich oorspronkelijk bezig met consultancy en training. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren verder ontwikkeld en de werkzaamheden zijn zo divers dat deze niet onder één noemer te plaatsen zijn. Diversiteit is dus kenmerkend voor dit bedrijf. Kortom Marcet is een bedrijf dat van alle markten thuis is. Dit idee is dan ook op een subtiele wijze vormgegeven in het logo. Het dakzeil van een marktkraam is op zodanig wijze gestileerd dat het beeldmerk geschikt is voor een zakelijk logo en herkenbaar blijft. Daarnaast wekken de diverse stroken (van het dakzeil) de suggestie van diversiteit. Het image dat Marcet hiermee wegzet is down-to-earth, nothing fancy. Hiermee krijgt het logo een open uitstraling en worden kleinere bedrijven niet afgeschrikt. Daarmee sluit het logo aan bij wat Marcet wil bereiken part-time expertise aanbieden aan kleine bedrijven.

Logo ontwerp Flora Vitalis

Zon kreeg de opdracht voor een geavanceerde plantenvoeding een huisstijl en een website/webshop te ontwerpen. Een interessante opdracht. Het resultaat is een frisse, aantrekkelijk vormgegeven website. In voornamelijk groene tinten met hier en daar subtiel een blauwe toevoeging. De website sluit prima aan op de huisstijl van Flora Vitalis.

Logo ontwerp Zebra College

Zon verkreeg van het Zebra College de opdracht voor het ontwerpen van een logo en website. Het Zebra College verzorgd erkende opleidingen tot Schoonheidsspecialist en Voetverzorging. Bij beide opleidingen speelt de huid een belangrijke rol. Vanuit dit idee is het logo ontstaan. Wat je ziet als je de huid uitvergroot zijn poriën. De huid ademt door deze poriën en daarom zijn deze ook erg belangrijk voor je hele lichaam voor een gezonde en stralende teint. Dit idee is op een moderne manier verwerkt in het logo. In dezelfde sfeer is door Zon ook de website van het Zebra College gerealiseerd.

Logo ontwerp Cattery Byrranga

Zon verkreeg van Byrranga de opdracht om hun logo te restylen. Byrranga is een kleine cattery in Scheveningen met af en toe een nestje uitsluitend Blauwe Russen. De Rus met zijn platte schedel, super groene ogen en betoverende elegantie zit in de 'B' van het logo als beeldmerk gevangen.

Logo ontwerp Tapas Festival

Een leuk project was het ontwikkelen van een logo van Tapas Festival. Dit logo is ontwikkeld om Tapas onder de aandacht te brengen bij de mensen. Het logo is in opdracht van KWD Design ontwikkeld.

Logo ontwerp Europa Direct

Huisje Direct is een onderneming die het eigenaren van vakantiehuisjes mogelijk maakt eenvoudig hun huisje te verhuren via internet. Voor dit bedrijf heeft Zon een nieuw logo en ontwerp voor de website gerealiseerd. Het logo is speels, duidelijk en heeft vrolijke uitstraling. Het ontwerp van de website is in deze "vakantie" stijl uitgevoerd en is te vinden onder het kopje webdesign.

Logo ontwerp Insurgo Business Solutions

Voor inSurgo Business Solutions ontwikkelden we een stijlvol logo. Bij deze opdracht was het belangrijk dat het logo een dynamische uitstraling moest hebben. Dit hebben we gecreëerd door de suggestie van beweging in het logo te verwerken.

Logo ontwerp KMS

Kriekaard Multi Service is een jonge onderneming uit Waarde. Dit bedrijf is multi inzetbaar voor o.a. grondwerk, straat- & sloopwerk. We hebben voor dit bedrijf een logo, visitekaartje en envelop vormgegeven.

Ontwerp logo linkbemiddeling.nl

Linkbemiddeling wordt een actuele ebmaster community waar webmasters op samen komen en kunnen chatten. Het biedt een onafhankelijk platform waar webmaster hun sites op kunnen aanmelden. Voor dit nieuw op te zetten project hebben wij een logo ontwikkeld. Het beeldmerk van het logo legt een duidelijke link naar het begrip traffic. De cirkel geeft o.a. aan dat linkbemiddeling.nl de plaats is waar je het aantal bezoekers op je website flink kan verhogen.

Logo ontwerp Airco Select

Zon verkreeg van Aircoselect de opdracht voor het ontwerpen van een logo en website. Aircoselect is een nieuw bedrijf dat zoals de naam al aangeeft gespecialiseerd is in airconditioning en luchtbehandeling. In het logo is dit verwerkt door gebruik van ijskristallen. Tegenwoordig kan je met 90% van de airco's zowel koelen als verwarmen ook dit gegeven is verwerkt in het logo door het gebruik van de kleuren blauw en oranje. Het logo is aansprekend en zakelijk met een speels tintje. De website is aansluitend op het logo ontworpen. Uiteraard is ook in het design van de website gebruik gemaakt van de huisstijl kleuren en is de website in dezelfde stijl als het logo uitgewerkt.

Logo ontwerp Europa Home

In opdracht van KWD Design realiseerden we een logo voor Eetcafé Pleinzicht uit Rotterdam. Het gekozen lettertype sluit goed aan bij de sfeer van het café. Het amsterdammertje legt een direct link met Amsterdam.

Logo ontwerp BRUIN CMS

Zon verkreeg van Bruin Internetdiensten de opdracht voor het realiseren van een logo. Bruin Internetdiensten biedt diverse internetdiensten aan waaronder een eigen CMS systeem. Hiervoor hebben wij het logo ontwikkeld. De sfeer en uitstraling van het logo is vrij speels maar heeft toch een zakelijke uitstraling. Een CMS is dynamisch en dit wordt ook weergegeven in het logo.

Logo ontwerp Happy Garden

HappyGarden is een nieuwe groothandel in land en tuinbouw artikelen. Voor dit bedrijf hebben we een nieuw logo ontwikkeld. Het logo heeft een aansprekende uitstraling die prima past bij de aard van het bedrijf. Het groeiproces van een plant is op een grafische en originele wijze in het logo verwerkt.

Logo ontwerp Site4you.nl

Zon heeft de vormgeving verzorgt voor de website en het logo van Site4You.nl. Het logo heeft een direct link met het onderwerp van de website n.l. internet. Een gestileerde muis geeft het logo een speels en aansprekend uiterlijk.

Logo textielgroothandel Onifab

In opdracht van KWD Design realiseerden we een logo voor een textielgroothandel. Daarnaast hebben we hiervoor ook de vormgeving voor de webshop verzorgd. Het logo is een woordmerk, door het gebruik van een stoer en aansprekend lettertype heeft het een geheel eigen imago.

Logo Kunstenaars-verkopen.nl

Zon verkreeg van kunstenaars-verkopen.nl de opdracht voor het realiseren van een logo. Kunstenaars-verkopen.nl is een portal voor beeldende kunst. Het logo legt een directe link met het ontwerp van deze website namelijk kunst. Daarnaast geeft de postionering van de verf op het pallet een dynamische indruk. Het concept van de website, tentoonstellen en verkopen van kunstwerken, komt hierin terug.

Logo De Kapperij

Voor de kapperij "De Kapperij voor hem en haar" realiseren we een klassiek logo met een moderne tint. I.o.v. KWD Design.

Logo fotografe Thessa van Pelt

In opdracht van KWD Design realiseerden we het logo voor de fotografe Thessa van Pelt.

Logo Trouwmomenten

In opdracht van KWD Design hebben we het logo voor de discipline trouwen van de fotografe Thessa van Pelt ontwikkeld. Het logo moest een artistieke uitstraling hebben.

Logo Fitness Inn

Voor fitness-inn.nl ontwikkelden we een speels logo. Met als uitgangspunt natuurlijk de sportieve mens. Het logo is strak en helder vormgegeven.

Logo logistieke dienstverlening Y-FROST

Logo Y-FROST samenwerkingsverband tussen logistieke dienstverleners.

Logo Blue Webmedia Internetmarketing

Blue Webmedia is beheert websites die allemaal een cadeau en shopping gerelateerd onderwerp hebben. Voor dit bedrijf heeft zon een strak logo ontwikkeld in een mooi lettertype. Het lettertype heeft van zichzelf al een sterk karakter en daarom is er gekozen voor een logo wat alleen bestaat uit een woordmerk. Het logo is uitgevoerd in een frisse blauwe kleur, die ook weer verwijst naar de naam, in combinatie met grijs. Kortom een strak en helder no-nonsense logo wat breed inzetbaar is voor vele grafisch uitingen.

Logo Zebra College Roosendaal

Logo ontwerp Mijnkoffie.com

Mijnkoffie.com is een stichting die het mogelijk maakt om de levensomstandigheden van daklozen te verbeteren d.m.v. het verkopen van koffie. KWD Design sponsort dit initiatief en wij zijn door hun ook gevraagd ons steentje bij te dragen in de vorm van het ontwerpen en deels realiseren van een logo en website voor deze stichting. Het project sprak ons erg aan en daarom hebben we ons hier dan ook 100% voor ingezet. Met als resultaat een passende en aansprekende huisstijl die voor vele toepassingen (zoals vlaggen, stickers enz.) geschikt is.

Logo De Kroo Ruitersport

In opdracht van KWD Design realiseren we het logo voor De Kroo Ruitersport. Een speels logo wat afwijkt van de standaard logo's in de paardenbranche. Het geeft de hechte band die er tussen paard en mens is op een gestileerde manier weer. In aanvulling van het logo is ook het ontwerp van de website door Zon Grafisch Ontwerp gerealiseerd.

Logo ontwerp Chocolatier Tosca

In 1970 werd Chocolatier Tosca opgericht door het echtpaar Van 't Veer. Achter de winkel werd door de heer K. van ’t Veer op ambachtelijke wijze bonbons gemaakt. Zijn vrouw zorgde voor de verkoop. In 1971 verhuist de familie met de winkel naar de Voorstraat in de historische binnenstad van Dordrecht. Tosca is door de jaren verder ontwikkeld en geworden tot wat het nu is. Een ambachtelijke Chocolatier met topkwaliteit producten. Zon verkreeg de opdracht voor de bedrijf een complete huisstijl te ontwikkelen:

 • Logo
 • Briefpapier
 • Visitekaartjes
 • With Compliment Cards
 • Algemene brochure
 • Brochure pasen
 • Algemene prijslijst + prijslijst Pasen
 • Envelop
 • Pakbon
 • Statische website

Het drukwerkgedeelte is afgerond en momenteel wordt er druk gewerkt aan de ontwikkeling van de website. Zodat Tosca ook online zijn heerlijke producten kan presenteren. Kortom een uitdagende opdracht met een prachtig resultaat.

Logo TINC Advocatuur

Zon Grafisch Ontwerp realiseerde een logo en complete huisstijl voor het vooruitstrevende bedrijf TINC Advocatuur.