zon grafisch ontwerp en webdesign

Kies uw projecttype

webdesign drukwerk logo huisstijlen

portfolio zon grafisch ontwerp

Huisstijlen


portfolio zon grafisch ontwerp

Vraag een offerte aan

E-kon webdesignbureau

Zon verkreeg van een belgisch webdesign bureau de opdracht om de huisstijl een compleet nieuwe look & feel te geven. Dit bureau bestaat uit een team van gepassioneerde internet creatievelingen met een voorliefde voor resultaatgericht webdesign. Deze passie komt terug in de huisstijl door het gebruik van de kleur rood. Daarnaast is het ook een betrouwbare partner die snel en transparant werkt dit komt weer terug in de kleur blauw. In het logo is de E een herkenbaar element. Aangezien het bureau zich in de e-zaken situeert (e-business, e-commerce & en de naam zelf). De vorm waarin de E is verwerkt legt ook weer subtiele link naar internet (toetsenbord, knop). Zon realiseerde naast het logo in dezelfde stijl een visitekaartje, factuur en het ontwerp voor de website.

Huisstijl Peuterspeelzalen SPSB

Zon verkreeg de opdracht de complete huisstijl voor een stichting van peuterspeelzalen te realiseren. Deze stichting is een overkoepelend organisatie van verschillende peuterspeelzalen. De opzet van het logo is voor ieder vestiging gelijk, de enige toevoeging hieraan is de naam van de peuterspeelzaal. Het logo is een gevisualiseerde bijenkorf die voor peuters ook als zodanig duidelijk te herkennen is. Naast het logo zijn er ook visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, naambordjes en een website ontwikkeld.

Huisstijl Reflex licht en geluid

Zon verkreeg de opdracht voor het ontwerpen van een complete huisstijl voor een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van licht, geluid en video. De huisstijl bestaat uit de vormgeving van de website, visitekaartjes, briefpapier. Deze onderdelen zijn inmiddels afgerond. Hiernaast kunt u het briefpapier, visitekaartje en de flyer zien. De website is in het webdesign portfolio te bekijken. (i.o.v. KWD Design)

KMS Kriekaard Multi Service

Kriekaard Multi Service is een jonge onderneming uit Waarde. Dit bedrijf is multi inzetbaar voor o.a. grondwerk, straat- & sloopwerk. We hebben voor dit bedrijf een logo, visitekaartje en envelop vormgegeven.

Marcet consultancy en training

Zon verkreeg van Marcet de opdracht om een nieuwe logo voor dit bedrijf te ontwikkelen. Marcet houdt zich oorspronkelijk bezig met consultancy en training. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren verder ontwikkeld en de werkzaamheden zijn zo divers dat deze niet onder één noemer te plaatsen zijn. Diversiteit is dus kenmerkend voor dit bedrijf. Kortom Marcet is een bedrijf dat van alle markten thuis is. Dit idee is dan ook op een subtiele wijze vormgegeven in het logo. Het dakzeil van een marktkraam is op zodanig wijze gestileerd dat het beeldmerk geschikt is voor een zakelijk logo en herkenbaar blijft. Daarnaast wekken de diverse stroken (van het dakzeil) de suggestie van diversiteit. Het image dat Marcet hiermee wegzet is down-to-earth, nothing fancy. Hiermee krijgt het logo een open uitstraling en worden kleinere bedrijven niet afgeschrikt. Daarmee sluit het logo aan bij wat Marcet wil bereiken part-time expertise aanbieden aan kleine bedrijven. Naast het logo is er in dezelfde lijn ook een briefpapier en envelop gerealiseerd.

Asentus Technology Channel mark6+

Asentus is een organisatie voor technology channel marketing. Het helpt klanten een verkoopkanaal op te bouwen, te gebruiken en profijtelijk te maken. Asentus heeft een bewezen staat van dienst in channelmarketingdiensten in de technologiesector. 
Zon verkreeg de opdracht voor Asentus de website en volledige huisstijl te restylen. De nieuwe website zal ook worden voorzien van het ZON CMS met de volgende modules:

 • Multilanguage module (zes talen)
 • Nieuwsmodule
 • Portfoliomodule
 • Zoekmodule
 • ZON SEO pakket (zoekmachine optimalisatie)

Huisstijl restyling

 • Servicesmodel
 • Powerpoint template voor presentaties
 • Word templates voor offertes en contracten
 • Screensaver
 • Desktop image
 • Banner design stand
 • Huisstijl handboek (styleguide)

Daarnaast wordt de website afgenomen in combinatie met het Zon service- & onderhoudscontract dit zorgt ervoor dat de website qua techniek up-to-date blijft. 
Asentus ontvangt daarnaast snelle en persoonlijke service bij vragen of problemen.

Website: www.asentus.net

Chocolatier Tosca

In 1970 werd Chocolatier Tosca opgericht door het echtpaar Van 't Veer. Achter de winkel werd door de heer K. van ’t Veer op ambachtelijke wijze bonbons gemaakt. Zijn vrouw zorgde voor de verkoop. In 1971 verhuist de familie met de winkel naar de Voorstraat in de historische binnenstad van Dordrecht. Tosca is door de jaren verder ontwikkeld en geworden tot wat het nu is. Een ambachtelijke Chocolatier met topkwaliteit producten. Zon verkreeg de opdracht voor de bedrijf een complete huisstijl te ontwikkelen:

 • Logo
 • Briefpapier
 • Visitekaartjes
 • With Compliment Cards
 • Algemene brochure
 • Brochure pasen
 • Algemene prijslijst + prijslijst Pasen
 • Envelop
 • Pakbon
 • Statische website

Het drukwerkgedeelte is afgerond en momenteel wordt er druk gewerkt aan de ontwikkeling van de website. Zodat Tosca ook online zijn heerlijke producten kan presenteren. Kortom een uitdagende opdracht met een prachtig resultaat.

Triple-7 Trainingen

Zon verkreeg de opdracht voor een startend bedrijf, genaamd Triple-7, de huisstijl te verzorgen. Triple-7 is een bedrijf dat trainingen verzorgt in communicatie. Ze leveren kwaliteit, en zorgen ervoor dat er verandering plaatst vindt bij de deelnemers van de trainingen. Dit idee is gevisualiseerd in een druppel die in het water valt en hierdoor een golfbeweging veroorzaakt. Daarbij zijn er meerdere druppels verwerkt zodat er een doorgaand titratie proces ontstaat. Het logo, visitekaartje, briefpapier en website ontwerp is inmiddels volledig afgerond.

PURIO puur natuurlijk

PURIO is nieuw concept wat in 2009 is opgestart. PURIO staat voor het aanbieden van pure producten in de breedste zin van het woord. Er zal gestart worden met een website/webshop waarin uitsluitend eco-producten gepresenteerd en verkocht zullen worden. Zon heeft voor dit nieuwe bedrijf de huisstijl bestaande uit een logo, briefpapier en website ontwikkeld. De basis is uiteraard puur en dit is terug te vinden in de aardekleuren, witte achtergronden en cleane look & feel van het merk PURIO.

Huisstijl TINC Advocatuur

Zon realiseerde in de afgelopen periode een complete huisstijl voor TINC. TINC is een vooruitstrevend advocatenkantoor in Sommelsdijk. Bekijk hier de website van TINC Advocatuur.

Huisstijl Asentus

Club Vitaal

Visitekaartje webdesign bureau

Lemberg wijnimporteur